Изберете страница

Ремонт на покриви

Фирма Билдинг Корпорейшън 98 ЕООД е специализирана в изграждането на покривни конструкции. Служителите ни са с дългогодишен опит в бранша и са обучени да извършват разнообразни ремонти дейности

Билдинг Корпорейшън 98 ЕООД

Опит

Дългогодишен опит в ремонта на покриви, утвърдил ни като професионалисти в бранша

Уважение

Уважаваме своите клиентите и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати

Достъпни цени

Цените, на които работим са, добри и отговарят на вложения труд и материали

Ремонт на покриви

Покривът е основна съставна част на всяка сграда. Той я предпазва от вредните влияния на околната среда като вятър, дъжд, сняг. Всеки ремонт в жилището Ви е пряко свързан със състоянието на покрива. Преди всяка една ремонтна дейност трябва да се уверите, че състоянието на вашия покрив позволява да бъде извършена. В противен случай ще трябва да правите ремонта отново, което би Ви отнело допълнително време и финансови средства.

Ако забележите теч от Вашия покрив не пристъпвайте към дейността “направи си сам”. Някои щети могат да бъдат видимо на повърхността на покрива, но впоследствие да се окаже, че проблемът е по-сериозен. Затова потърсете съвет от опитен и висококвалифициран персонал.

Нашата фирма разполага със специалисти, които определят степента и тежестта на увреждане на вашия покрив. Те оглеждат критичните области и предоставят цялостна оценка на състоянието на покрива, така че да се извърши правилната ремонтна дейност.

Преди да предприемете ремонт на покрив е добре да се съобразите с някои особености:

  • При изборът на материали трябва да се обърне внимание на качеството. Подборът на евтини консумативи почти винаги е свързан с по-големи разходи впоследствие, защото се налага повторно извършване на ремонта;
  • Предпочитаният сезон за тази дейност е лятото. Лошите метеорологични условия през зимата биха допринесли за невъзможността да бъде ремонтиран покривът качествено;
  • Изборът на фирма е от съществено значение. Едно от основните условия, които трябва да имате към изпълнителя, е да дойде и на място да огледа щетите. Всяка оценка, направена по телефона е несериозна и трябва да Ви насочи към избор на друга фирма.

Фирма Билдинг Корпорейшън 98 ЕООД е специализирана в изграждането на покривни конструкции. Служителите ни са с дългогодишен опит в бранша и са обучени да извършват разнообразни покривни ремонти дейности:

Заедно с това ние Ви предлагаме:

  • експресни огледи до 2 часа

  • гаранция за извършените услуги – до 15 години

  • качествени материали

  • ремонтни дейности на територията на цялата страна

Въведете име и Фамилия
Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с вас.
Моля, въведете мобилен номер, за да можем да се свържем с вас.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Може да добавите до 3 файла с големина до 2MB всяка.

Билдинг Корпорейшън 98 ООД

Св. Св. Кирил и Методий 78, София

0882 47 36 02

0896 45 22 22

pokrivremontibg@gmail.com