Изберете страница

Тераса – открита площ, която е „опорна точка” между къщата и улицата. Изборът на покривно покритие за нея не е лесна задача. Терасата е отворена за дъжд, сняг, лятна жега и зимен студ. Следователно материалът за покрива и трябва да запази своята функционалност при трудни външни условия. И, разбира се, да притежава добри естетически качества. Терасата се превръща във все по-необходим елемент от частна къща или лятна вила. По принцип той е позициониран, като продължение на къщата, което ви позволява да получите допълнително пространство за отдих или работа.хидроизолация на тераси

Най-вече терасата, като такава се среща в южните райони. Мекото време и голям брой слънчеви дни допринасят за факта, че хората прекарват много време на открито. В северните и централните райони терасата плавно се превръща във веранда. Тя е остъклена, изолирана стая, вплетена в общия контур на дизайнерската идея. Друг вид тераси са независими конструкции, които могат да бъдат разположени във всяка част на обекта.хидроизолация на тераси

Хидроизолация на тераси

Откритите тераси, експлоатираните покриви и отворените балкони, независимо от характеристиките на конструкциите, материалите за производство, вида на покривното покритие, изискват използването на хидроизолационни материали. Това е валидно, както по време на строителството, така и по време на възможни ремонти, реконструкция.

Без да губите времето си, описвайки всички възможни вариации на подходите за изпълнение на хидроизолация на тераси, ние директно ще представим нашата гама от материали. Тя ще бъде в зависимост от вида на конструкцията и вида на покритието, което има разнообразие в цената, начина на приложение и качество.С поглед напред, ние ви напомняме, че имате възможност директно да се свържете с нас.

Ще получите най-пълната информация по темата за хидроизолация на тераси, балкони, покриви в употреба. Независимо от периода – както на етапа на проектиране, така и по всяко време, когато възникне такава необходимост. Широка гама от продукти за хидроизолация, дългогодишен опит в тази област и квалификацията на изпълнителите. Ето това ни позволява да изберем технологията, която е най-подходяща за конкретен случай, и при необходимост да извършим работа с гаранция.

Основни опции за хидроизолация:

Акрилната хидроизолационна мембрана е достъпна опция, както по отношение на разходите, така и по отношение на технологията на нанасяне. Поради това тя стана широко разпространена при хидроизолация на тераси. IZOFOL FLEX – акрилна хидроизолационна мембрана на основата на вода и специално разработена полимерна дисперсия. Мембраната може да се нанася върху различни основи. Например: циментова мазилка, плочи на дървесна основа, бетонни стени, тухлено-силикатни, гипсови блокове, бродирани газобетонни, циментови, анхидритни повърхности.

Силно абсорбиращи порести основи – грундирайте с грунд GRUNTOFOL. Уплътнете разширителните и разширителните фуги, ъгли и фуги чрез вграждане на специални еластични уплътнителни ленти Izolex, уплътнете тръбите с уплътняващи накрайници. Полимерна хидроизолация . С модерното разнообразие от хидроизолационни материали, хидроизолацията на циментова основа остава най-популярната както за частна употреба, така и за строителни специалисти. Полиуретанова хидроизолация хидроизолация на тераси

Продуктовата линия включва материали за сложна хидроизолация на различни структурни елементи. Полиуретановите материали ще осигурят най-доброто съвременно техническо решение в областта на хидроизолацията. Хидроизолационни мембрани. Педставени от полимерна многослойна хидроизолационна мембрана. Създадена на базата на ексклузивни технологии, състояща се от FPO: двоен слой гъвкави полиолефини + EVA (етилен винил ацетат). Системата включва: хидроизолационни мембрани, лепила, уплътнители.