Изберете страница

Хидроизолационни системи за плоски и опорни покриви

08.01.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Хидроизолационни системи и решения за плоски и опорни покриви

Плоските покриви са изложени на вятър и различни атмосферни влияния през цялата година. Върху тях действат, както механичен, така и термичен и химически натиск. Особено податливи на това влияние са основите на стени и куполни прозорци, въздуховоди и съединяващите шевове на материалите. На тези места водата, цепнатините и ерозията, при климатични въздействия, могат да представляват заплаха за конструкцията на покрива и сградата.

С полимерните хидроизолационни системи, получавате решение, което лесно се справя дори с най -трудните задачи. Системите с подсилващ слой осигуряват надеждна и трайна защита не само за плоски покриви, но и за най -трудните възли и конструкции. Висококачествените материали, както и цялостното професионално обслужване са важни фактори, когато става въпрос за най-добрите решения за покривни системи.

Предимства на полимерните мембрани

Те осигуряват подсилена хидроизолация на места, като фуги, кръстовища, шевове и гладки равни повърхности. Чрез тях, надеждната и дългосрочна защита работи и на най-трудните зони.

На пазара, съществуват силно реактивни течни полимерни формулировки за бърза полимеризация. Те са лесни за полагане и осигуряват бързо изпълнение на проекта.

Хидроизолационните системи имат хидролитична и химическа устойчивост. Това ги прави трайни, функционални и с висока надеждност. Най-силното им предимство е че възпрепятстват проникването на влага, като така осигуряват дългосрочна защита на строителната конструкция. Хидроизолационните системи имат сложен състав, дълъг експлоатационен живот и дълги интервали за ремонт. Те повишават ефективно сигурността и стойността на сградата.

Хидроизолационни системи са подходящи за всеки покрив – от топли покриви до покриви със системи за озеленяване. Те ви помагат да се справите гъвкаво и уверено с всяко предизвикателство.

Разнообразието от покривни конструкции поставя все по -сложни изисквания към хидроизолацията. Ние използваме хидроизолационни системи, които имат силно сцепление и могат да се използват в комбинация с голямо разнообразие от материали. Избираме хидроизолационни материали с ниско тегло на единица площ, много ниска дебелина и висока еластичност. Материали и системи, които образуват непрекъснато безшевно покритие във всички области на разположението на възловите елементи.

Качествените високотехнологични хидроизолационни системи са подходящи за :

Топли и студени покриви

Зелени покриви – хидроизолация

устойчива на корени

Райони със стояща вода

Покриви с пътеки за поддръжка

Експлоатирани покриви

При покривните тераси се използва хидроизолация с малка дебелина, поради полагане след това на други материали (дърво, керамични плочки или големи плочи).

При металните покриви, хидроизолацията осигурява надеждна и дългосрочна защита срещу корозия.

При паметниците на архитектурата, хидроизолационните системи осигуряват оптимална и трайна защита, като се вземат предвид всички изисквания за запазване на дизайна и стила на сградата.

Хидроизолационни системи при плоските повърхности и опори

Безпроблемно хидроизолационно покритие без шевове или фуги в зоните, където са разположени покривни прозорци, проходи на покриви и вентилационни системи.

Потърсете ни !!! Ще осигурим надеждна хидроизолационна защита на вашия покрив !

Предлагаме широка гама от комбинации: нанасяне като непрекъснато хомогенно хидроизолационно покритие или в комбинация с ролкови и филмови материали.

Хидроизолационните материали са устойчиви на UV и IR радиация и атмосферни влияния без използване на допълнително защитно покритие.

Хидроизолационни системи при сложни покривни конструкции

Осигуряваме оптимален технически дизайн, имаме гъвкави възможности за приложение и отговаряме на най -високите изисквания. Предлагаме индивидуални решения при необходимост от разнообразие на форми и цветове.