Изберете страница
Изграждането на покрив или неговия ремонт са сложни процеси, които изискват определени знания, опит и наличие на специално оборудване. В Билдинг Корпорейшън 98 – фирма за ремонт на покриви Ямбол работят истински професионалисти с над 20 годишен опит в извършването на покривни ремонти. Нашето портфолио включва завършени проекти в цялата страна, включително покриви с нетипичен дизайн и различни нива на сложност.
Качествено монтиран или добре отремонтиран покрив е гаранция за високоефективна защита на вътрешното пространство на сградата от различните капризи на времето и други негативни фактори. Подценяваната стойност на качеството, често може да доведе до сериозни последици, тъй като покривът до голяма степен определя и вътрешния микроклимат. При избор на фирма за ремонт на покриви Ямбол, препоръчваме да се доверите на хора с опит, които работят с висококачествени материали и могат да дадат гаранция за извършените от тях ремонтни дейности.
За специалистите в покривните ремонти от Билдинг Корпорейшън 98 основната отправна точка е постигането на отлични резултати в дългосрочен план. Ние извършваме монтаж на покриви или ремонти на покрив, като отчитаме желанията на клиента и индивидуалната особеност на проекта. Висококачествените и надеждни материали ни помагат да постигнем безупречни резултати. Също така по време на ремонтните дейности, ние се ръководим от общоприетите строителни норми и разпоредби и наблюдаваме качеството на работа.
Независимо от предназначението на обекта, неговата покривна конструкция изпълнява важни защитни функции. Сред които предотвратяване на валежи в сградата, образуване на конденз, загуба на топлина, проникване на влага, мухъл, плесен. За да изпълни всички тези функции обаче, покривът трябва да бъде качествено монтиран –едновременно да осигурява оптимална вентилация и запазване на топлина. Ние препоръчваме 2 пъти годишно да се инспектира покрива, защото ранно откритите проблеми, излизат по-рентабилно. При нужда от авариен ремонт на покрив или основен, можете да се доверите на нашата фирма.
Нашите предимства като фирма за ремонт на покриви град Ямбол:
  • Ремонт на различни видове покривни конструкции с всякакво ниво на сложност и функционално предназначение;
  • Гаранция за извършените ремонтни дейности по покрива;
  • Работим без авансово плащане;
  • В нашата работа ние използваме висококачествени материали от надеждни производители.
  • При нас работят висококвалифицирани майстори с повече от 20 години опит;
  • Инспектиране на обекта в удобно за Вас време – безплатно;
  • Изготвяне на оферта и изпълняване на ремонтните дейности в установен срок.
       Обадете ни се още днес – 0882 47 36 02 | 0896 45 22 22!