Изберете страница

Разбира се, че всеки е наясно, че ремонтът на покриви е много отговорен въпрос, така че е най-добре да се повери такава трудна задача на професионалисти. Нашият екип има дългогодишен опит в ремонт на покриви София, както и за цялата страна.

Защо ремонтът на покрива е толкова важен?

Качественият ремонт на покрива е гаранция, че живущите в имота ще се чувстват в безопасност и пълен комфорт в продължения на десетилетия. При извършване на ремонт на покриви София трябва да се вземат предвид всички норми и стандарти, приети в съвременното строителство.

Въз основа на дългогодишен опит, майсторите на фирма Билдинг Корпорейшън 98 ще ремонтират покрива на всяка сграда или конструкция качествено и на конкурентна цена.

Какви материали да използваме при ремонт на покриви София?

Разбира се, по-добре е да заменим проблемните зони на покрива със същия тип материал. Ако покривът е в изключително лошо състояние, то тогава може цялостно да бъде подменена покривната конструкция.

Ние помагаме на нашите клиенти да закупят покривните материали на по-изгодни цени, тъй като работим с множество доставчици на покривни материали.

Нашите отговорни специалисти се занимават както с покриви на частни къщи, така и с големи покриви на училища, детски градини, многоетажни сгради, гаражи, производствени цехове.

Защо е необходимо да се отстрани и най-малкият теч в покрива?

Навременното отстраняване на теч от покрив е задача, която изисква незабавно решение, тъй като става дума не само за комфорта на обитателите, но и за безопасността на самата сграда. Под покрива се натрупва влага, което в бъдеще може да причини много проблеми: от пукнатини в стените до пълното срутване на покрива.

Възможни причини за течове:
  • нарушаване на целостта на покривните довършителни материали;
  • намокряне на топлоизолационния слой;
  • повреда на улука, при която водата започва да застоява върху повърхността на покрива;
  • загуба на херметичност в зони, съседни на стени, тръби и парапети.

Какво да се направи, при нужда от ремонт на покриви София?

При проблеми с ремонта на покрив или при нужда от експертен съвет, ние оставаме на разположение. Нашите контакти са:  0882 47 36 02 | 0896 45 22 22 pokrivremontibg@gmail.com

След като нашите клиенти се свържат с нас, ние уговаряме среща за оглед в удобно за тях време. След като проучим проблема с покрива, ние изготвяме оферта съобразена с бюджета на клиента.