Изберете страница

Ремонт на покриви София. Надеждна  фирма за ремонт в София

05.24.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Покривът на една сграда е една от най-засегнатите от времето части на всяка структура. Той се влияе отрицателно от всички видове атмосферни явления и други фактори. Това неминуемо води до повреди и нужда от покривен ремонт или цялостна подмяна на покрива.

Ние от Билдинг Корпорейшън 98 ремонтираме всички видове покриви. Било то течащи, повредени, увиснали или пропаднали покриви. Успешно изграждаме нови устойчиви покриви и покривни конструкции. Специалистите от Билдинг Корпорейшън 98 ще ви oсигурят спокойствие и сигурност във Вашия дом!

Кога е необходимо? Ремонт на покриви София. Надеждна  фирма за ремонт в София.

Обикновено собственикът на жилището започва да задава този въпрос веднага след като покривът започне да тече за първи път. Като правило, първоначално те се ограничават до леки ремонти, но е невъзможно да се ремонтира покрива за неопределено време и с течение на времето ситуацията се влошава. Разбира се, по-евтино е да се закърпи покривът, отколкото да се замени с нов. Но от друга страна, този въпрос е спорен, тъй като при многократни ремонти петната стават все повече и повече. Пукнатините стават по-широки и тогава покривът започва да се руши. В резултат на това покритието трябва да се смени. Демонтажът на покрива се извършва самостоятелно, но с нас ремонта на покрива е по-надежден.

Подготовка

Инструментите, които са полезни за разглобяване на гредите, кофража и щайгата, са както следва:

преносим трион; брадва; вторични суровини; чук; длето; клещи.

Как да премахнете стар покрив? Ремонт на покриви София. Надеждна  фирма за ремонт в София.

Струва си да се придържате към такива общи съвети относно старата технология за премахване на покрива като:

  • за да разглобите покрива, най-добре е да започнете, като премахнете покритието около тръбите и стените;
  • ако металната плочка бъде премахната, тогава пързалките на крайните и вятърните подложки първо се отстраняват. Действителните листове метални плочки се отстраняват отгоре надолу;
  • демонтирайте улуците, ръба, долната долина или цялата долина;
  • слоевите греди се отстраняват в следния ред: първо се отстраняват металните части и след това се отстраняват свободно лежащите части.

Трябва да се спазва следната процедура за демонтиране на шевен покрив:

  • облицовъчните панели, които са разположени вертикално, се разединяват и отстраняват. Те покриват комини, вентилационни тръби и други надстройки;
  • освободени по периметъра на зоната около мансардните прозорци;
  • редовите панели се премахват (редът на премахване е произволен);
  • улейът е пришит;
  • надвеси и елементи на корниз се демонтират.

По правило разглобяването се извършва, като се движи хоризонтално от един наклон към друг. Улукът, стрехите и осветителните елементи се демонтират отвътре, от тавана. Ако покривните материали са в приемливо състояние и се планира да се използват в бъдеще, тогава се използва резервен чук за отваряне на шевовите съединения. При липса на планове за по-нататъшно използване на покривния материал, за рязане се използва покривно длето.