Изберете страница

Нужда от ремонт на покриви Своге?

Проблеми с покрива и нужда от ремонт на покриви Своге? Ние от Билдинг Корпорейшън 98 изграждаме, ремонтираме, изолираме всички жилищни и промишлени покриви. Нашите услуги включват още усвояване на тераси, ламаринени покриви, улуци, изграждаме комини, работим на територита на Своге и околните региони.

При нжда от частичен ремонт на покриви Своге – свържете се с нас още днес. Ние можем да „рехабилитираме“ Вашия покрив и да удължим живота му, можем да изградим нов покрив от нулата. Извършваме монтаж на ламаринен покрив.

Наши клиенти са ни питали дали може да бъде монтиран всякакъв вид покрив за тяхния дом. Истината е, че не може. Всичко зависи от наклона на покрива. За всеки вид покрив се определят минимално допустимите наклони, за да се избегнат източници на просмукване на вода.

Покривът е постоянно изложен на различни метеорологични фактори, включително ниски температури. Поради тази причина устойчивостта на замръзване оказва значително влияние върху качеството на покривния материал. В съответствие с приетите стандарти, устойчивите на замръзване строителни материали в процеса на многократно замразяване и размразяване не променят свойствата си и не се деформират.

Водоустойчивостта, устойчивостта на замръзване и звукоизолацията със сигурност са сред най-важните параметри, които трябва да имате предвид при избора на покрив. Не по-малко важни свойства обаче са огнеустойчивостта, лекотата на монтаж и продължителността на гаранционния срок. Не без внимание остава естетиката на покривния материал. Оценяват се не само декоративните качества на самия материал, но и стабилността на цвета, повърхностния блясък и устойчивостта на избледняване.

Познаването на всички качества на описания по-горе покривен материал ще ви позволи да изберете най-добрия вариант за вашия дом.

В началото на всеки сезон е препоръчително да извършвате инспекция на Вашия покрив. Ако видите бръчки, гънки, мехури по него, свържете се с нас и ние ще се радваме да Ви помогнем. Поддържането на Вашия покрив означава удължаване на неговия експлоатационен живот.

Нашият екип е винаги готов да предложи повече решения, за да намали Вашите покривни проблеми. Свържете се с нашия екип още днес, не отлагайте за утре.