Изберете страница

Фирма Билдинг Корпорейшън 98 извършва всички видове ремонт на покриви Пловдив и областта. Нашият екип може да бъде полезен с услуги като изграждане на нов покрив, хидроизолация на покрив, ремонт на покриви с керемиди, подмяна на улуци и водосточни тръби, вътрешни ремонти, алпинистки услуги, усвояване на тераси и други. Ние имаме дългогодишен опит и отлично разбираме нуждите на нашите клиенти. Фирмата ни е с тясна специализация, благодарение на което работим висококачествено на достъпни цени. При необходимост – ние помагаме със закупуването на материали, както и с доставката им.

Нашият екип извършва както козметичен ремонт на покриви Пловдив, така и цялостен, основен ремонт. Възможни са и варианти с пълен демонтаж на стари материали, които с времето са станали неизползваеми, както и частична подмяна на покриви и поставяне на хидроизолация при нужда.

Неведнъж сме споделяли, че покривът е най-важният и неразделен елемент на всяка конструкция, от чието качество зависи издръжливостта и безопасността на сградата. Именно покривът понася основното натоварване – влага от дъждове, натиска от снеговете, слънчевата ултравиолетова светлина. Ето защо е важно редовно да се наблюдава неговата цялостност редовно. И разбира се, най-важното е при ремонт на покриви, да се потърсят професионални майстори.

Честност, високо качество, кулура на работа и отговорност – това можете да очаквате от нашия екип. Ние работим с висококачествени, доказани материали, защото в крайна сметка всичко се отразява на състоянието на бъдещия покрив. Ние даваме гаранция за извършените от нас услуги.

През годините изпълнихме огромен брой заявки за ремонт на покриви Пловдив, всяка от които с различна сложност и размер. При нужда от цялостна подмяна на покрив, можете да разчитате на фирма за ремонт на покриви Билдинг Корпорейшън 98.

При използването на висококачествени материали, покривът ще служи дълго време и няма да протече, което означава, че скъпите ремонти ще изчезнат за неопределено време.

За съвет или поръчка за ремонт на покриви Пловдив, обадете ни се или оставете заявка на сайта. Ние незабавно ще отговорим на Вашите въпроси и ще изпратим специалист в удобно за Вас време.