Изберете страница

Фирма Билдинг Корпорейшън извършва всички видове покривни, довършителни и фасадни ремонти в Шумен и областта. Преди започване на ремонтните дейности, наши специалисти ще посетят адреса и ще извършат инспекция, след което ще дадат оферта за изпълнение на възложената работа. Ремонт на покриви в Шумен

Нашата фирма извършва всякакви покривни реконструкции в Шумен – спешни и аварийни, подмяна на покриви, пренареждане на керемиди, отстраняване на течове, поправка на покриви. Ние обслужваме покриви с различни модификации – с битумни керемиди, с дървена конструкция, с метална конструкция, плоски покриви и други.

Експлоатационния живот на една сграда, до голяма степен зависи от надеждността и здравината на покрива.

Поради което е важно да се извършват не само ремонтни дейности, но и 2 пъти годишно прегледи. Покривът предпазва дома от негативното въздействие на околната среда, предотвратява загубата на топлина. Рано или късно дори най-надеждният покрив се нуждае от ремонтни дейности или реконструкция.

Понякога дори опитен майстор с невъоръжено око няма да може да разбере какъв тип ремонт е необходим – изисква се подробна проверка на всички елементи на покривната система. Преди да започнем работа, наш специалист прави щателен оглед на покривната конструкция, за да може да даде професионално мнение какво е състоянието и какви ремонтни дейности са необходими. Ремонт на покриви в Шумен.

Билдинг Корпорейшън 98 осигурява всички видове ремонт на покриви. Цената за покривната работа зависи от сложността и зоната на работа, от текущото състояние на покривното и хидроизолационното покритие, както и от цената на материалите.

С годините натрупахме опит, с който можем да бъдем полезни. Сред услугите ни предоставяме на нашите клиенти измазване на комини, подмяна на улуци, подмяна на водосточни тръби, тенекеджийски услуги.

Извършваме ремонтните дейности в съответствие с всички стандарти. Ремонт на покриви в Шумен.

На разположение имаме и алпинисти, които могат да извършат боядисване на сгради, както и  изолация на фасадата.

Извършваме и аварийни ремонти в Шумен и реконструкция на покрива. За съжаление, понякога е невъзможно да се предскаже необходимостта от ремонт, поради различни причини – от природни бедствия до игнориране на течове. Накратко, аварийният ремонт на покриви включва всички неотложни работи по отстраняване на течове.

За повече информация ни се обадете по телефона или оставете заявка на нашия уебсайт и ние ще Ви се обадим! Ремонт на покриви в Шумен.