Изберете страница

Ремонт на покриви Банско

С услугите на Билдинг Корпорейшън 98  – фирма за ремонт на покриви Банско получавате – достъпни цени, надеждна хидроизолация на покрива, издръжливи материали, качество, ефективност, гаранция.

Нашата фирма предлага своите услуги по ремонт на покриви Банско и региона в удобно за Вас време.

Имаме опит с жилищни и административни сгради, частни и многоквартирни сгради, битови и търговски сгради с всякакъв размер и конфигурация, работим по договор с предварително фиксирани цени, даваме гаранция за монтаж. При основен ремонт съществуващото покритие се демонтира напълно, основата на покрива (обикновено бетонна замазка) се изравнява и обработва с грунд, а отгоре се заварява нова хидроизолация от долния и горния слой покривен материал.

Цената за ремонт на покрив зависи от неговия дизайн, размери, обхват на работа, количество и вид на използваните материали. Работим с всякакъв вид покриви: с битумни керемиди, метални и валцувани, модерни и остарели, но все още в експлоатация на много обекти, построени преди няколко десетилетия.

Често причините за извикване на екип от майстори могат да бъдат:

  • Наличието на повреди по повърхността на покрива;
  • Капки вътре в помещението, което показва нарушена хидроизолация;
  • Визуално забележими пукнатини в областта на ​​​шевове и фуги, отлепване на покривен материал или други материали.

Най-добре е да се извърши планова проверка и частичен ремонт на покрива. В този случай покритието ще служи дълго време и ще бъде възможно да се избегнат неприятни течове, водещи до разрушаване на покритието в помещенията. Дребните ремонти могат да ви спестят големи разходи в бъдеще. Ние ще отстраним дребни повреди, пукнатини, мехури и други дефекти, довели до течове, ще подменим отделни покривни листове и ще възстановим функционалността на хидроизолационния сло.. Възможно е да се извърши частичен ремонт на покрива, ако не повече от 30% от повърхността му е повредена;

Обръщайки се към нашата фирма, получавате висококачествени услуги за ремонт на покриви Банско. Всички работи се извършват в съответствие с технологията, която гарантира надеждна защита на Вашата покривна конструкция. За изготвяне на разчет и определяне на крайната цена на ремонт на покрива е необходимо посещение на наш специалист. Обадете ни се веднага, ние ще пристигнем навсякъде в региона.