Изберете страница

Професионална изолация на покрив град Благоевград

01.09.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Статистика показва, че приблизително 27% от топлината на един дом се губи, когато покривната конструкция остане неизолирана. Следователно е важно покривът да бъде адекватно изолиран, за да запази топлината. Професионална изолация на покрив град Благоевград ще осигури допълнителен слой защита на твоята покривна конструкция. При качествено поставена професионална изолация на покрив – студът и влагата ще останат там, където и трябва да бъдат – навън. Още един плюс при изолиране на покрива е намалението на разходите за отопление.

Изолацията е материал, който задържа топлината в различните помещения. Характеризира се с ниска топлопроводимост. Изолация може да бъде поставена на пода, на стените или на покрива. Различните материали се различават по химичен състав и според физическите параметри – вискозитет, плътност, топлопроводимост.

Нека разгледаме заедно основни видове професионална изолация на покрив град Благоевград заедно.

Изолация  с минерална вата (стъклена вата или каменна вата)– използва се главно за топлоизолация на тръби, работещи при ниски температури. Също така този материал се използва при изолация на стени, тъй като абсорбира добре влагата, намалява нивата на шум и е нетоксичен. В допълнение изолация със стъклена вата има отлична устойчивост на огън, високо ниво на екологичност, парапропускливост и липса на възможност за вредители. Минералната вата се характеризира с висока устойчивост на различни видове деформации. Ако обаче този материал се намокри, може да загуби част от своите свойства. Този недостатък може да бъде коригиран, ако се извърши допълнителна хидроизолация на покрива.Професионална изолация на покрив град Благоевград.

Каменни нагреватели – топлоизолационни материали, които се характеризират с отлични термофизични характеристики и способност да запазят външния си вид. Използват се като носещи конструкции. Издръжлива и качествена изолация, която дори при много високи температури, не губи своите свойства.

Валцувана изолация – ниска топлопроводимост, което прави този тип изолация много популярна сред строителите. Има повишена твърдост, здравина и отлична устойчивост на краткотрайни натоварвания. Валцувата професионална изолация на покрив е издръжлива, може да се използва и при висока влажност.

Препоръчва се при Професионална изолация на покрив град Благоевград да се използват услугите на фирма за ремонт на покриви. Добрите специалисти ще дойдат на безплатен оглед и ще дадат професионално мнение какъв вид изолация е необходима според покривната конструкция. Те ще извършат нейното поставяне качествено и ще дадат гаранция за положения от тях труд.

Професионална фирма за ремонт на покриви Билдинг Корпорейшън 98 е на твое разположение, свържи се с нас още днес! Запази час за консултация с нашите специалисти и получи най-добра оферта за Професионална изолация на покрив.