Изберете страница

Ползите от поставяне на безшевни улуци

10.02.2020 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Монтажът на водосточни тръби може да е трудна задача. От избора на подходящ стил до получаване на добра оферта, и намиране на добра фирма за ремонт на покриви. Когато избираш правилната улучна система, подходяща за твояя дом, може да се запиташ – „шевове или без шевове?“ Шевните или още наричани секционни улуци се образуват чрез свързване на секции на улуци, като се закрепват по шевовете им. безшевни улуци
От друга страна, безшевните улуци навлизат все повече и са все по-често изискуеми от клиентите. Зашитите улуци може да изглеждат привлекателни поради лесната им инсталация, но по-късно ще разбереш, че предимствата на безшевните улуци надвишават парите дадени за тях.
По-лесни за монтиране
Когато трябва да се поставят шевни улуци, това отнема определено време и сякаш трябва да се сглоби идеален пъзел. С безшевните улуци е по-лесно, защото те се вписват в размер и са направени по индивидуална поръчка, за да отговорят безпроблемно на размерите на твоя покрив.
Лесна поддръжка
Шевните улуци са свързани със скрепителни елементи, които могат да създадат пропуски, ако не са поставени професионално и правилно, а това ще доведе до проблеми в дългосрочен план. Изборът на безшевни улуци ще намали вероятността от запушване и изисква по-малко почистване. Това от своя страна намалява нуждата от поддръжка на покрива, като дори я улеснява. безшевни улуци
Добавена е универсалност
Безшевните улуци се предлагат изработени от различни материали и много  цветове, като ти предоставят набор от опции, от които можеш да избираш и да отговарят на стила на твоя дом.
Дългосрочни спестявания
Реално шевните улуци са по-евтини, но в дългосрочен план ще ти струват повече, тъй като изискват повече поддръжка и ремонти през целия им експлоатационен период. Безшевните улуци са по-трайни и не изискват толкова много резервни части, което ти оставя повече спестявания в дългосрочен план.
Ако имаш нужда от поставяне на улуци за твоя покрив, можеш да ни потърсиш още днес! Билдинг Корпорейшън 98 разполага с екип от професионални майстори, които ще предоставят най-добрите и качествени услуги за твоя покрив.