Изберете страница

Поръчайте монтаж на плосък покрив в София. Фирма за монтаж

02.24.2022 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Плоските покриви са много популярни. И въпреки че мнозина смятат, че губят, в действителност това далеч не е така. Поръчайте монтаж на плосък покрив от Билдинг Корпорейшън 98. Основната разлика между плосък покрив и скатен покрив е лекият наклон, който не надвишава 3%. Поради това валежите остават върху него и не падат. Всяка пукнатина може да стане критична, защото течовете се появяват почти веднага. Но правилният избор на покривни материали превръща основния недостатък във вторична характеристика на дизайна.

Какъв материал е по-добър?

Основната грешка при избора на покривни материали е да се съсредоточите само върху актуалността през новия сезон. Плосък покрив от ондулин или гъвкави плоски керемиди ще се превърнат в постоянен източник на проблеми – декоративността и отличното представяне за скатни покриви не компенсират липсата на солиден килим, устойчив на влага. А за плосък покрив това е основен момент, минимумът на шевовете и плътността са основните показатели за защита на тортата от влага.

Поръчайте монтаж на плосък покрив в София. Най-добрите варианти биха били:

– мастики;

– битумен рулонен покрив;

– мембрани, изработени от полимери.

Какво да изберем за монтаж на плосък покрив? Поръчайте монтаж на плосък покрив.

Всяко от тези покрития в комплект покривна постелка ще бъде най-добрата по плътност и ще осигури отлична хидроизолация на плосък покрив. В допълнение, те имат висока степен на еластичност и устойчивост на различни температурни условия и механично натоварване.

Но имайте предвид, че всеки материал има свои собствени характеристики по отношение на функционалност, експлоатационен живот, цена, вид монтаж. Ето защо, на етапа на избор на плосък покрив, най-добре е внимателно да проучите характеристиките на материалите. Основният индикатор е функционалността.

Ако планирате да поставите покрива без помощта на специалисти, тогава най-лесният вариант е покривният филц или неговите изградени аналози. Ако погледнете съотношението на лекота на монтаж, експлоатационен живот и качество, тогава идеалният вариант е европокривният материал със самозалепващ се долен слой.

Мастикът също ще бъде лесен за инсталиране, но няма да продължи дълго – около 4 години. Дори ако вземете най-висококачествените опции – срокът е малко вероятно да надхвърли 10 години. Въпреки това, за бюджетни ремонти, той е идеален поради ниската си цена.

Когато ключовите показатели са експлоатационен живот и надеждност, а цената няма значение, тогава полимерните мембрани са на първо място. Най-добре е да поверите тяхното полагане на професионалисти, за да избегнете грешки, които ще струват няколко години експлоатация. Но мембраните могат да издържат без ремонт и 50 години – по-високи от всички други аналози, поради което цената на този материал се повишава.

Компанията „Билдинг Корпорейшън 98“ е готова да поеме цялата работа по монтажа на покрива. За да изберете правилния материал и да разберете цената – поканете специалист по телефона или оставете заявка на уебсайта.