Изберете страница

Покрив от битумни керемиди

Покрив от битумни керемиди сега е много популярно и често търсенено решение. Сред всички покривни материали на строителния пазар, керемидите са в голямо търсене. Освен това цената на такъв покрив е доста разумна. Ние можем да съдействаме със закупуването на всички необходими материали за изграждане на покрив от битумни керемиди или ремонт на същия.

Въпреки това, не всеки собственик на жилище и строител знае всички нюанси на инсталирането на покрив от такъв покривен материал. Конструктивните елементи на покрив от битумни керемиди са сложна система от различни части. Когато го подреждате, трябва да обърнете внимание на голям брой детайли. Некачественото производство и монтаж на покривни елементи може да доведе до бързо увреждане на покрива и загуба на неговата производителност.

Ключови компоненти при подреждането на покрива от керемиди

Подплата – задържа се от специализиран валцуван материал. Необходимо е за качественото подобряване на хидроизолацията. Облицовъчният слой може да бъде направен като многослойна мембрана, която се закрепва механично, или може да бъде самозалепващи листове върху специална битумна основа.

Подови настилки – основната основа за полагане на плочки.

Билото е върховата линия, на която се срещат наклонените равнини на покрива.

Вентилационен хребет – специална част от покривната конструкция, която е предназначена да осигури вентилация в пространството под покрива. Вътрешен покривен ъгъл, наречен долина.

Софит – елемент, предназначен за подгъване на надвеси. Основната опора за покрива е фронтонната стена.

Частите от наклона на покрива, които излизат извън стената на фронтона, се наричат ​​челни надвеси. Капкомер – метална лента за защита на основата на покритието от влага.

Покривни ъгли. Стрехи – хоризонтални части на покрива, излизащи извън стените.

За предпазване от проникване на влага е монтирана метална престилка.

Нашата фирма за ремонт на покриви Билдинг Корпорейшън 98 се занимава професионално с изграждането на покриви на територията на цялата страна. В допълнение към монтажа, нашите специалисти извършват ремонт на покриви, обшиване на комини, тенекеджийски услуги, асфалтиране, алпинистки услуги. Ние предлагаме качествени услуги на достъпна цена.Свържете се с нас още днес за безплатна консултация.