Изберете страница

Подмяна на улуци, ремонт на улуци от Билдинг Корпорейшън 98

01.03.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Улучната система играе съществена роля за поддържане на комфорта и издръжливостта на дома. Навременният ремонт на улуци или подмяна на улуци ще избегне ненужни проблеми.
Когато улучната система е здрава, тя защитава въшните стени и основите на къщата от прекомерна влага, преждевременно разрушаване, течове на покрива, поява на влага в къщата.
В зависимост от дизайна и материалите, системата се разделя на два вида. Първият включва пластмасови комплекти, улуци, фунии и скоби, а вторият метални такива.
При ремонт на пластмасови улуци, основната цел е да се подменят повредените части. Нуждата от подмяна на улуци е особено очевидна през зимата – когато снегът не се стопява и се натрупва в улуците. По този начин те се претоварват и с времето се деформират. В замръзнало състояние пластмасата е най-податлива на счупване.
При подмяна с метални улуци, трябва да знаем, че те са по-трайни от пластмасовите. Това се дължи на твърдостта на частите и свойствата на материала, от който са направени. Металът може да издържи на големи натоварвания, но въпреки това понякога пак има трайни последствия.
Ние от Билдинг Корпорейшън 98 препоръчваме 2 пъти годишно да се извършва почистване на улуци и водосточни тръби.
Трябва да знаем, че всяка конструкция има собствен експлоатационен живот и затова във времето тя има нужда от ремонт. При запушени улуци, тяхната функционалност намалява драстично, което може да доведе и до запушване на тръбите. При обновяване може да се извърши както пълна подмяна на улуци и водосточни тръби, така и частично. При частичния ремонт на улуци се сменят само повредените части от конскрукцията. Изборът на метод за работа зависи от сложността на проблема.
Като доказала се във времето фирма за ремонт на покриви предлагаме услуги като подмяна на улуци, ремонт на улуци, подмяна на водосточни тръби в случай, че с времето те са изгнили или спукани. Ние можем да дойдем на безплатен оглед и да дадем професионална консултация за състоянието на улуците и водосточните тръби.
Защо да изберете нашата фирма за ремонт на покриви за подмяна на улуци?
Като специалисти в ремонтните дейности с дългогодишен опит ние предлагаме достъпни цени. Работим с висококачествени материали и сме отговорни към всеки един ремонт. Ние ще ремонтираме твоя покрив така, както ремонтираме нашите собствени – прецизно, качествено, отговорно. Също така ще дадем гаранция за извършения от нас труд. Майсторите от екипа ни имат опит в реставрация на улуци с различен дизайн и сложност.