Изберете страница

Подмяна на стария покрив на къщата с нов

10.21.2022 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Подмяна на стария покрив на къщата с нов

Покривът предпазва къщата от дъжд, сняг, вятър, слънчева светлина и студ. Лошо изпълненото покривно покритие води до сериозни проблеми, чието отстраняване изисква много време и пари. Кога е време за подмяна на стария покрив на къщата с нов?

Всеки покрив трябва периодично да се проверява за наличие на:

  • Малки пукнатини;
  • Следи от влага на тавана или на тавана;
  • Сериозно разрушаване на покривната система, дупки в покрива или топлоизолационния слой.

Когато проверката не бъде извършена на време и проблемите не бъдат хванати в „зародиш“, а над определен процент от покривното покритие е нарушен, то тогава е необходима цялостна подмяна на покрива.

При нужда от фирма за подмяна на стария покрив на къщата с нов, нашата бригада ще се отзови веднага! Ние извършваме демонтаж и монтаж на покриви с всякаква сложност.

Демонтаж на стария покрив

Подмяната на покрива започва с премахването на стария покрив. Трябва да се направи внимателно, тъй като старите материали като керемиди, метални плочки и шисти могат да се използват за изграждане на стопански постройки. Покривът се отстранява в посока, обратна на монтажа. Демонтажът на покрива е опасна строителна работа, която изисква специфични познания в тази област и умения на професионалисти. Фирмата ни извършва както пълен демонтаж , така и частичен демонтаж на покривни елементи. Цялата работа се извършва в чист и внимателен режим, при спазване на изискванията за безопасност. Извършваме работа в жилищни сгради, без изгонване на обитатели и гарантираме пълната безопасност на живеещите в сградата. Работим с покриви на едноетажни, многоетажни и индивидуални сгради.

При монтаж на нов покрив могат да се изберат различни покривни материали, а нашият екип ще Ви даде най-добрите препоръки и ще Ви помогне при закупуването им на по-изгодна цена.

Цената на покрива зависи от избора на материал за покритие и от сложността на инсталацията.

Екипът на фирма „Билдин Корпорейшън 98“ има необходимия опит, професионализъм и знания. Индивидуалният подход към всеки клиент ни позволява да поддържаме оптималното съотношение цена и качество. Всички покривни работи се извършват в съответствие с нормите, което гарантира дълъг експлоатационен живот, безопасност и естетика на готовата конструкция. Работата може да се извърши на всеки етап от строителството. Поръчките се изпълняват независимо от времето на годината и метеорологичните условия. За въпроси относно изчисляването на цената, моля, свържете се с нас още днес!