Изберете страница

ПАНЕЛИ ЗА ПОКРИВ ТИП САНДВИЧ

Ако искате да живеете под надежден и здрав покрив, но не искате да прекарвате седмици и месеци в подреждането на сложен покривен сандвич – изберете сандвич панел за вашия покрив от поцинковано желязо. Получавате почти завършен покрив. Монтажът му не отнема много време, за разлика от многослойния покрив.

Ние се занимаваме с производството на този тип покриви от профилиран лист, който е имунизиран дори и срещу най -силните влияния. Не се страхува от дъжд, сняг или стрес при огъване. Цветовата схема е по избор на клиента.

На пазара се предлагат поцинковани продукти за строителството, признати от експерти в строителната индустрия.

Покривни сандвич панели с полиуретанова пяна

Ако правите класическа покривна торта, тогава това е маса от слоеве: 2 нива на струг, пара и хидроизолация, изолация, покриви. Сандвич панелът елиминира голяма част от тази конструкция и по този начин опростява монтажа на покрива. При избора на покривни панели е необходимо да се изхожда от тяхната надеждност и енергийна ефективност. И на първо място, тези качества са присъщи на сандвич панели за покрива на сградата. Използването на покривни сандвич панели е възможност да се извърши монтажът на покрива в най -кратки срокове и без използването на сложно оборудване.

ОПИСАНИЕ НА ПОКРИВ САНДВИЧ

Покривът от покривни панели се характеризира с простота, съчетана с практичност. Устойчив е на валежи, пряка слънчева светлина, прах. Силният снеговалеж или обилен дъжд няма да разрушат такъв покрив. А ръбовете, стърчащи над плоската повърхност, придават на конструкцията допълнителна твърдост.

За свързване на отделните елементи на покривния сандвич се използва специален заключващ механизъм. Шевовете са възможно най -стегнати. Водата няма да влезе в къщата при никакви обстоятелства. Нито след година, нито след десет няма да е необходимо да се решава проблемът с хидроизолацията.

Клиентите също са доволни от широката гама от цветове на продуктите. Винаги е възможно покривът да се съчетае с фасадата. Няма и сезонни ограничения. Инсталацията може да се извърши по всяко време на годината. В състава няма компоненти, които да повлияят негативно на човек. Дори когато се нагрява от пряка слънчева светлина, покривът няма да се превърне в източник на главоболие или замърсяване на въздуха в океана.

Транспортирането на панели също не създава проблеми. Листовете са леки. Не е нужно да наемате специални превозни средства. Готовият покрив предпазва не само от валежи, но и осигурява допълнителна звукоизолация. Ако продуктите са надраскани, дефектите се отстраняват с монтажна лента.

Няма ограничения за климатичните зони. В същото време експлоатационният живот не се променя. Покривните сандвич плочи са подходящи за производствени халета, жилищни сгради и временни сгради.

ПРЕДИМСТВА НА ПОКРИВНИТЕ ПАНЕЛИ САНДИЧ

Единият дизайн осигурява топло– и пароизолация. Външните повърхности имат привлекателен външен вид. Те не се нуждаят от допълнителна декорация. Няма нужда редовно да боядисвате покрива, т.к боядисването се извършва с трайни прахови бои. Всичко останало вече е осигурено.

Купувачът получава готовия покривен сандвич. Не е нужно да купувате отделно необходимите материали, помислете за дебелината на изолационния слой.

Няма нужда от укрепване на основата и носещите стени. Рискът от пукнатини, непланирано слягане е сведен до минимум.

Широка гама от цветове. Можете да изберете цвят за вашия дом във всеки стил. Можете да се съсредоточите върху точната комбинация от цветове или да изберете контрастен.