Изберете страница

Нашите услуги: Изграждане на навеси и беседки

03.10.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Фирма Билдинг Корпорейшън 98  е специализирана в изграждане на навеси беседки. Ще завършим всеки проект, който поемем като ангажимент. навеси и беседки

Всеки дом се нуждае от кът за отдих. Каква по-добра идея от изграждане и монтиране на беседка на удобно място и чист въздух. Там ще можете да се събирате с приятели, семейство, да прекарате време заедно на открито. Има различни видове беседки – дървени беседки, тухлени беседки, затворени и отворени беседки. Беседките още могат да бъдат кръгли, квадратни, правоъгълни или овални.

Отворените беседки са по-икономични от гледна точка на строителни разходи, но могат да се използват само през летния сезон. Зимните беседки са напълно затворени и остъклени; те са допълнително оборудвани с печка или барбекю за удобно използване през студения сезон.

Благодарение на отговорното отношение към работата и стриктното спазване на технологиите, изградените от нас дървени беседки не се нуждаят от специални грижи.

Обобщавайки, можем да направим следния извод. Когато избирате за себе си определен модел на беседка, поставете неговата функционалност на преден план. Освен това вземете предвид размера на този модел, както и местоположението му, защото той трябва да се покаже в целия си блясък. Е, и с последния щрих, придайте на сградата външния вид, който ще отговаря на Вашите канони за красота и привлекателност. И нека Вашата беседка се превърне в прекрасно убежище за комфортен престой!

Навес

Външна неизолирана конструкция под формата на покрив, разположен върху опори. Използва се за защита от слънцето, при валежи, има и естетичен вид. Навесът може да бъде прикрепен към къщата или отделен. Някои потребители прибягват към изграждане на навеси за автомобили, други за зона за отдих, трети при спротни и детски площадки, басейни и други. Изграждане на навеси и беседки.

Навесът може да бъде изработен от дървени материали или метални. Дървените навеси отстъпват по издръжливост на металните, но от естетическа гледна точка са по-предпочитани.

Екипът на Билдинг Корпорейшън ще помогне да определите размера, формата и външния вид на Вашите навеси и беседки, от които се нуждаете.

Можете да разберете цените за изграждане на беседки и навеси от нашия мениджър, обадете ни се или чрез формата за обратна връзка.