Изберете страница

Изборът за монтаж на метални керемиди е надеждно и трайно решение. Високата устойчивост на корозия на този материал е предимство, осигурено благодарение на висококачествените суровини, от които е изработен. Покривът изграден с метални керемиди е естетичен, издръжлив, дългосрочна инвестиция. Той е сред най-търсените от потребителите, поради възможността от разнообразие в цветовата гама, което позволява прилагането му към всякакви дизайнерски решения.

При монтаж на метални керемиди за покривно покритие, препоръчваме използването на специалисти в покривните ремонти. Причината? Специалистите ще Ви дадат оферта за изработването на покрив с метални керемиди, ще Ви насочат към качествени материали и ще дадат гаранция за извършения от тях монтаж. Те са запознати с различните видове, разполагат с инструменти за монтаж и зад гърба си имат богат опит в изграждането на покриви.

Знаете ли, че дълголетието и издръжливостта на вашия дом зависи много от покривната система?

Покривът, подобно на основата, е един от най-важните елементи на сградата. Покривната система е тази, която предпазва къщата от външни валежи, студ и влага. Ето защо, за да може домът Ви да Ви служи възможно най-дълго и да намалите бъдещи разходи за ремонт, си струва да подходите отговорно при избора на материала.

Металната керемида е един от най-популярните материали за скатни покриви с наклон най-малко 12-14 градуса. Това е профилен лист, изработен от тънка поцинкована стомана, алуминий или мед, покрит със защитен полимерен слой и тестван по метода на студено налягане.

Предимствата при монтаж на метални керемиди

При сегашните цени металните керемиди са доста изгоден материал за покриви, а при правилен монтаж и експлоатация покритието издържа около 50 години.

Един лист метални плочки тежи около 5 килограма, което дава предимство по време на монтажа на покритието. Също така намалява натоварването на стените, което прави възможно монтирането на такъв материал върху сграда със слаба основа.

Устойчив на атмосферни условия. Основното предимство на металните керемиди е, че по време на производството листовете от материала са покрити със защитен полимерен слой. Благодарение на тази структура металната керемида може да се използва при всякакви климатични условия, при които тя да издържина различни механични повреди, на продължително излагане на ултравиолетови лъчи, а също така устоява на валежи под формата на дъжд, сняг и градушка.

При окончателното монтиране покривът наподобява естествени керемиди, разбира се това зависи от цвета, който сте избрали. Това не само изглежда красиво, но и защитава дома Ви. А цветовата гама на всякакви цветове, както споменахме и в по-горните редове, Ви позволява да изберете метални керемиди, които със сигурност ще отличат дома Ви и ще привлекат възхитени погледи.

Още един плюс при монтаж на метални керемиди е пожарната безопасност. Поцинкованата стомана и други материали, които се използват при производството на метални керемиди, не са способни да изгарят или да поддържат огън.

При избора на метална плочка е много важно не само да изберете висококачествен материал, но

При избор покривна конструкция с метални керемиди препоръчваме и изолация на покрива. Така той ще получи допълнителен слой защита при резки промени в климатичните условия.

Свържете се с екипа на Билдинг Корпорейшън 98 – фирма за ремонт на покриви, за да уговорите професионална консултация още днес! Ние ще отговорим на всичките Ви въпроси – работим в цялата страна. Доверете се на нашия опит в покривните ремонти.