Изберете страница
Собствениците на жилища често научават, че имат сериозни проблеми с комина си, когато викнат на оглед фирма, специализирана в ремонти на покриви.
Такава фирма е и Билдинг Корпорейшън 98, която предоставя широк спектър от покривни услуги, сред които измазване на комини, подмяна на улуци и водосточни тръби, хидроизолация на покриви, редене на керемиди, тенекеджийски услуги.
Трябва да се знае, че лошото състояние на комина, може да доведе много последици след себе си. Основните ремонти по комина често включват реконструкция на комин или измазване на комин. Комините се нуждаят от навременна поддръжка, защото тяхното състояние се влошава при много силен вятър, лоша конструкция, променливи температури.
Коминът трябва да бъде добре измазан, за да предотврати появата на влага. Измазването трябва да бъде както външно, така и вътрешно, мазилката да е гладка и от двете страни. Добрите майстори по измазване на комини знаят. Че всички фуги трябва да бъдат много плътно запълнени и подхождат с вниматие до най-малкия и фин детайл. Цената за измазване на комини се определя спрямо видът на комините, материалите, които ще се използват. Препоръчваме и направата на изолация на комина, защото тя може да предотврати появята на конденз и да предпази от влияние на атмосферните условия.
Влажността при комините е често срещан и досаден проблем. Симпотимите на влага при комина са жълти или кафяви следи по стените, влажни метна, които идват и си отиват с промяна на времето, лющеща се боя. Когато мазилката на комина остарее и корозира, често падат парчета от нея, които могат да запушат улуците и комина.
Затова предлагаме услуга измазване на комини, която включва премахване на старата мазилка и поставянето на нова. Също така за да предотвратим течове, правим и обшивка на самия комин.
Най-доброто време за ремонт на комини е хубавото време!
За специфични ремонтни дейности по покрива препоръчваме използването на фирма, която има години опит и стотици изпълнени проекти, както и всички необходими инструменти.
Фирма, която разполага със специалисти по измазване на комини, тенекеджийски услуги, ремонт на покриви, редене на керемиди, вътрешни и външни ремонти. Които работят с висококачествени материали и дават гаранция за труда си. Нашите доволни клиенти ни позволяват да бъдем фирма с добро име. Която предлага качествени услуги, прозрачни взаимоотношения и дава гаранция за своя труд!
Свържете се с нас, за да направим безплатен оглед! След като остановим проблемите по Вашия покрив, ще изготвим оферта, която е съобразена с Вашия бюджет!