Изберете страница

Как да разберем кога имаме нужда от ремонт или подмяна на покрива?

05.30.2020 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Всяка година хиляди хора ремонтират покрив или подменят покрив(подмяна на покрива). Дали твоят се нуждае от лего освежеване или от подмяна? Ето и малко полезна информация.
Много често хората, които се интересуват от подобен тип услуга искат да знаят.
  1. Видове покриви, които издържат на променливи атмосферни условия
  2. Висококачествени ли са материалите, които се ползват за направата на покрив или за ремонт на покрив?
  3. Отхлабва ли променливото време – бури, дъждове, състоянието на покрива?
  4. Как да се познае качествена покривна инсталация?
  5. Какво се прави, за да се гарантира качеството на направения ремонт и дали правилно е подбрана фирмата, която го извършва?
Покривът трябва да осигури защита, той действа като щит срещу външните влияния. Ето защо, трябва да се обърне внимание и да не се пестят пари при необходимост от ремонт или подмяна.
Когато един покрив бъде монтиран експертно, независимо от материала, той може да удържи на множество бури. Редовната му поддръжка помага да се гарантира, че покривът ще осигури необходимата защита през целия си експлоатационен период. Използването на една и съща фирма при нуждата от ремонт, при огледи, който е изработил покрива и го познава, е в огромен плюс. Затова нашата фирма разполага с множество специалисти, които да бъдат до клиентите във всеки един етап – независимо дали трябва ремонт на покрив, или подменяне на покрив с нов. Подмяна на покрив

Когато има въпроси – винаги трябва да се задават, колкото повече информация се получи по темата, толкова по-добре.

Пазарът предлага разнообразие от материали за изработка на покрив и за ремонт на покрив, специалистите могат да ги познаят и да информират как ще се държи покрива при различни условия.
Истината е, че продължителността на покривните материали варира, качествените, които разбира се са и по-скъпи материали, могат да издържат до 25 години. Това е възможно, ако покривната инсталация е направена правилно и покривът е бил добре обгрижван. 

Важно е 2 пъти в годината – през пролетта и през есента, да се правят огледи на покрива. Така може да се забележи навреме дали има нужда от ремонт и да се спестят по-нататъшни разходи. При периодични ремонти на покрив, неговият живот може да бъде удължен, не трябва да се стига до повреда, както и до запушени улуци.
Добрите специалисти по ремонт па покрив, освен че ще извършат качествено предлаганата от тях услуга, те ще помогнат и за вземане на правилното решение спрямо бюджета, който може да се отдели. Те ще знаят и ще могат да информират за всяка стъпка по време на ремонта на покрива или поставянето на нов такъв. Те ще почистят след себе си, ще отговорят и на зададените въпроси, по начин, по който ще бъдат разбрани. Подмяна на покрива
Един покрив може да претърпи много промени поради фактори, които не могат да бъдат контролирани. Понякога неблагоприятните ситуации, се случват. Тук покривните експерти идват на помощ, за да се справят с всеки ремонт на покрив, който предстои. Ако един покрив има слабости – те ще ги намерят и поправят.
Ето и как да разпознаете добрите майстори по ремонт на покриви.
  1. Те отговарят на въпросите и предоставят добро обслужване.
  2. Те са честни, спазват срокове, ако кажат, че ще направят нещо – те го правят. Ако има усложнения независещи от тях, те информират на време.
  3. Те са лицензирани и имат фирма, което дава допълнително спокойствие.
  4. Те имат много проекти зад гърба си и реални отзиви от доволни клиенти.
  5. Те държат на добре свършената работа, защото знаят, че ако клиент остане доволен, ще ги препоръча и ще продължат да извършват работата, в която са добри – а именно поставяне на нов покрив, ремонт на покрив, поставяне на хидроизолагия, отпушване на улуци и др.
Нашата фирма гарантира за качеството на ремонт на покрив. Разполагаме с експерти, готови да се отзоват на нуждите на всеки един клиент. Всеки ремонт е различен и затова се нуждае от индивидуален подход. Имаш нужда от ремонт на покрив? Имаш нужда от нов покрив? Имаш въпроси? Потърси ни сега, ние сме тук, готови да работим заедно!
подмяна на покрива

подмяна на покрива

подмяна на покрив

подмяна на покрив

имаме нужда от ремонт на покрива

имаме нужда от ремонт на покрива