При избора на изпълнител, който да извърши работата по изолацията на покрив в Сандански, много клиенти се ръководят, преди всичко, от разходите.  От какво се състои цената?
  • Текущо състояние на покрива;
  • Трудност на изпълнение – ако на покривът са монтирани климатици или друг вид оборудване, това значително усложнява работата;
  • Разходите за консумативи;
  • Почистване на основата;
  • При стара хидроизолация – нейното почистване от покрива и извозване на строителните отпадъци до сметището.
Фирма Билдинг Корпорейшън 98 има богат опит, който ни позволява да оценим оптимално текущото състояние на покрива и да консултираме клиента за оптималното решение. Решение, което би осигурило не само висококачествен монтаж на изолация на покрив в Сандански, но високи топлоизолационни свойства.
Материалите с ниска топлопроводимост спомагат за запазване на топлината във Вашия дом. Покривът като най-уязвимата част от сградата, всеки ден се сблъсква с атмосферни колебания на влажност, налягане, снежни натоварвания през зимата и др.
Имайки предвид всички горепосочени фактори, си струва да бъде избрана изолация на покрив в Сандански въз основа на следните характеристики:
  • Тип покрив;
  • Площ на сградата;
  • Бюджет.
Изолацията на покрива помага не само да спестите енергийни разходи, но и да увеличите експлоатационния живот на сградата. Покрив с недостатъчен слой изолация бързо замръзва, топлинните загуби през покрива и тавана се увеличават няколко пъти. Издигащият се нагоре горещ въздух се сблъсква със студено препятстввие, в резултат на което се образува конденз. Наличието на конденз в подпокривното пространство води до образуване на мехурчета, може да разруши дървените конструкции и да доведе до появата на плесен и мухъл.
Съвременният пазар на покривни материали предлага богат избор от различни системи за топлоизолация с различни разходи и технически характеристики. Нашият екип е добре запознат с тях и може да предложи най-доброто решение за Вашия покрив.
Доверявайки се на нашата фирма за изпълнител на Вашите ремонтни дейности, Вие получавате интегриран подход за решаване на Вашия проблем, гаранция за всички видове ремонтни дейности и добра цена за работа, без да губите качество. Обадете се сега и уговорете безплатна консултация с наш специалист!