Имате ли повреден покрив, който се нуждае от ремонт или подмяна? Колко лоши са щетите по Вашия покрив? Знаете ли какво да търсите и как да поправите или подмените покрива си?

Първата най-важна стъпка е да се свържете с фирма, която може да отговори на Вашите индивидуални нужди и да насрочите безплатна консултация за Вашия покрив. Екип от специалисти ще дойде на мястото и ще Ви каже какви са щетите по покрива, дали се изисква ремонт или поставяне на напълно нов покрив. Експертите ще могат да препоръчат това, което е най-добро за безопасността на вашия дом и семейство. 

Когато предстои разход за подмяна на покрив, трябва да се помисли за някои фактори, които ще повлияят на цената – избор и вид покрив, материали за неговата изработка, брой комини, брой отвори и др. 

Ако спазвате правилото два пъти годишно да правите проверка на покрива – през пролетта и през есента, вероятността да имате нужда от нов ще бъде минимална. По-скоро бихте се разминали с ремонт на покрив, който ще отнеме по-малко време и средства. Желателно е да бъде извършен от хора, които разбират от своята работа и вече имат доказал се брой проекти зад гърба си. Винаги изисквайте и гаранция.

Правилно поддържаният покрив може да издържи 20 или дори повече години, така че си струва всяко усилие, за да го поддържате в добро състояние. Съветваме да преглеждате редовно и улуците, дали в тях са попаднали листа, или са разположени животински гнезда, ако забележите някое от тези неща, то е необходимо веднага да бъдат остранени. 

Препоръчваме да проверявате и почиствате улуците си 3-пъти годишно, за да се освободят от отпадъци, преди да има натрупване. Желателно е да се направи система за защита на улуците, за да се предпазят както те, така и Вашия покрив. За подобен тип дейност можете да се доверите на нас!

Нашата фирма разполага с професионалсти в тази област, които ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще вдъхнат нов живот на покрива Ви. Сред хората ни има монтажници на покрив, специалисти по ремонт на покрив, специалисти по различни видове покриви, включително ремонт на покрив с битомни керамиди, ремонт на покрив с керамиди, ремонт на покрив с метални керамиди, ремонт на покрив с дървена конструкция, ремонт на покрив и отстраняване на теч, измазване на комини, усвояване на тераса.За нас клиентите са на първо място, затова и гледаме максимално професионално да свършим работата си и те да бъдат доволни.