Изберете страница

Видове покриви с интересен дизайн. Те се характеризират с по-голяма сложност и са устойчиви на отрицателни клматични влияния.

Двукатни полухълбови покриви. Видове покриви с интересен дизайн

Двускатният покрив с половин бедра конфигурация се превърна в успешно архитектурно решение. Този покрив е предпочитан при проектиране на живописна къща с сводести прозорци и полукръгла тераса на таванския етаж.  Покривните покрития с мека ролка за керемиди са бюджетно решение за инсталиране на двускатен покрив. Полу-хип покривите изглеждат европейски благородни и стилни, особено в комбинация с вертикално озеленяване на фасади.

Наклонен тазобедрен покрив

Поради допълнителните ръбове и равнини, счупените покриви от хип тип не само придават на частна вила оригинален вид. Те подобряват устойчивостта на покрива към отрицателни климатични влияния. Меките ролкови херпес зостер са модерен покривен материал. Той е оптимален за инсталиране на покрив с нарушена конфигурация поради удобството на полагане на завоите на склоновете. На каскадните покриви металните керемиди изглеждат страхотно. Подчертават нетривиалността на покривните форми. Малките завои в тазобедрения покрив на ръба на склоновете са практично решение за региони с обилен снеговалеж. Такъв покрив надеждно предпазва пода на тавана от валежи и улеснява постепенното топене на снега.

Хип покриви. Видове покриви с интересен дизайн

Цветна вълнообразна битумна керемида под кафяви плочки ефективно допълва образа на къща в класически стил. Червеният тазобедрен покрив, изработен от битумна керемида под естествени керемиди, хармонира добре с фасадите на деликатен прасковен нюанс.

Метални покриви

Хип покривът изглежда много хубаво в случай на правоъгълно оформление на къщата с ясна аксиална симетрия. Това, подчертано от двойка еркерни прозорци по предната част. Незаменим елемент при подреждането на покрив от метални керемиди са снегодържателите, които предотвратяват снежната лавина от покрива. Викторианските чифлици с четирискатни покриви са традиционна версия на английската архитектура. Освен това не само самата къща, но и пристройки: веранда, веранда или гараж са покрити с хип покрив. Тухлената вила за две семейства привлича погледа със своята оригиналност. Теракото-червени фасади, моден покрив от черни метални керемиди и бял архитектурен декор.