Изберете страница

Боядисване на покрив. Предимства на боядисването.

09.25.2021 | Ремонт на покриви | Ремонт на керемиди | Хидроизолация на покриви

Боядисване на покрив от шисти на достъпни цени

Боядисването на покривни плочи е основната функция за защита на вашия дом от корозия и нежелан мъх, който се образува на покривите в жилищните райони. В момента покритието от шисти значително е намалило потреблението, но опитни строители съветват да не се отстъпва от този практичен материал. Единственият минус е външният вид. Преобразувайте старата си плоча в нова роля за рисуване. Цената на тази процедура не е скъпа, а качеството е доказано през годините.

Предимства на боядисването на покрива на къщата

Не е нужно да се притеснявате, че покривът ви ще започне да се отлепя или ще загуби първоначалния си вид. Цените за този тип дизайнерско решение са много достъпни и можете да проверите квадратния метър при мениджъра на компанията.

Велпапе и плосък шисти са основните елементи на покрива на повечето къщи. Втората версия на покритието се използва по -рядко за покривни работи поради липсата на система за припокриване на шевове. Това се усложнява от защитата на покрива от течове по време на обилни валежи; Гофрираната плоча е малко по -скъпа на цена на квадратен метър, но потребителите я смятат за по -добър материал за покриване на покрива на къща и боядисване на покрива;

Боядисването на плочки от шисти не е често срещано явление, но някои хора избират да боядисват покривите си по лични предпочитания или да добавят повече визуален интерес към дома или сградата си. Боядисването на покриви може напълно да подмлади покрива ви. Процедурата ще увеличи експлоатационния живот на покрива до 15 години след просто нанасяне на боя. Придава по -чист вид на вашия покрив със значително по -малко мъх, плесен и водорасли.

Този вид оцветяване ще направи здравия и сух покрив по -водоустойчив, но дишащ в продължение на много години.

Какво влияе върху разходите за боядисване на покрив?

Всички покриви са различни и два покрива, които на пръв поглед изглеждат еднакви, могат да бъдат боядисани на различни цени. При изчисляване на разходите за боядисване на покрив, бояджиите трябва да вземат предвид следното:

размер на покрива, изчислен в квадратни метри;

качеството на пигмента за херпес зостер и други материали, използвани от покрива;

ако покривът е твърде стръмен, за да могат да стоят покривачите и трябва да наемат асансьор;

ако покривът има сложна конструкция, което затруднява боядисването или достъпа до него;

едноетажна вашата къща или двуетажна (за едноетажни покриви боядисването е по-евтино);

други трудности при достъпа.

Когато сравнявате цените в София или друг град в страната за боядисване на покриви, не избирайте само най -ниската цена.

Попитайте каква подготвителна работа ще извърши първо бояджията, защото само метенето на пространството не е достатъчно. В зависимост от вашия тип и състояние на покрива, бояджията може също:

почистете покрива под налягане, така че боята да се разнесе равномерно;

сменете повредената шисти;

нанесете грунд слой преди боядисване;

нанесете избрания цвят на два слоя.

Всички тези нюанси са много важни при боядисването и декорирането на вашия дом.

Защо да се свържете с нас?

Ако покривът ви изглежда потъмнял или искате да промените цвета си, боядисването на покрива ви може да бъде чудесен проект за подобряване на дома. Това е по -евтино от подмяната на покрива и боята от херпес зостер може да се нанася върху почти всеки тип.

Мениджърът на компанията ще отговори на всички ваши въпроси относно боядисването и ще ви каже колко струва боядисването на покрива на къща в България, тъй като цената варира в много фактори. Цената на боядисването на покрива на вашия дом може да варира в зависимост от вида, но това все още е евтин начин да дадете нов живот на вашия дом.

Представителствата на компанията работят в много региони в цялата страна, а не само в град София. А висококвалифицираните служители с дългогодишен опит винаги са готови да се заемат с боядисването на покрива, независимо от сложността. Гарантирано е, че цялата работа ще приключи навреме, а цените на услугите са много разумни.