Независимо къде в странатас е намира твоят дом, нашият екип е винаги готов да дойде, да направи безплатна консултация и да изготви оферта за ремонт на покриви. Нека обаче споделим с теб някои дейности, които ако не се извършват, може да се стигне до много сериозни ремонти, които костват и сериозни бюджети.

С оглед на това, че ние сме професионалисти с дългогодишен опит и сме попадали на много и различни случаи, споделяме с теб неща, които ще ти помогнат да предотвратиш по-сериозни овреди.

Пренебрегване на материалите, които поставяш на покрива си. Приемаме, че покривът е един от най-важните елементи на нашия дом и като такъв, той заслужава да бъде обслужен с качествени и съвместими материали. Истината е, че в днешно време на пазара има разнообразие от предлагани материали за покриви, както и видове покриви. Трябва да се избират материали с високо качество, които гарантирано ще удължат живота на покрива и които са съвместими с него.

Пренебрегване на незначителни течове, много често наблюдавана ситуация. Някои собственици на жилища виждат, че има теч, но го игнорират, защото си мислят, че е вследствие на проливен дъжд или си казват „на всекиго се случва, едва ли е такъв голям проблем“. Други пък решават сами да се справят с теча и да го „запечатат“ с подръчни материали, тип „направи си сам“. За съжаление, когато човек, който няма предишен опит с течове от покриви, реши да ремонтира, често се стига да нужда от по-голям и обстоен ремонт на покриви.

Когато звъннеш на професионалисти по покривни услуги, те ще могат да направят една по-добра поддръжка на твоя покрив и това е най-правилното решение. При появата на начален теч, разходите по-ремонт ще струват по-малко, а и може да ти спести доста пари в близкото бъдеще.

Не почистен покрив навреме е друг сериозен проблем, с който сме се сблъсквали. Покривът, както и всяко друго нещо, иска своята поддръжка. Редовните грижи по покрива могат да спестят доста разправии в бъдеще, дкато непочистените покриви могат да привлекат редици щети. В това число неподдръжният покрив може да доведе до появата на мухъл, вредители, пукнатини, счупвания и други неприятни събития, които да съкратят значително живота на твоя покрив.

 

Планирай още днес среща с професионална фирма по ремонт на покриви, това е най-добрият начин да избегнеш големи и непланувани ремонти и разходи за твоя покрив!

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]